Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Főkategóriák

Ritkán varrott molinó 150x20x10 mm

Méret: 150x20x10;
ritka
Egységár (darab):
Bruttó: 2.671 Ft
Nettó: 2.103 Ft
Cikkszám:
MRV150
Márka:
CORAX
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Polírozó korongok (ritkán varrott molinó)

Leírás

Alkalmas minden fémhez,nehezebb igénybevételhez,hosszú élettartam,ipari minőség. A vasfémekre, és acélra alkalmas korong farmerszerű anyagból készült, ezt molinó rongykorongnak nevezik. A molino a legtöbb állványos és kézi gépen használható, különféle alakos és sík felületek polírozására alkalmas. A korongok teljes lapokból állnak, koncentrikus körvarrással készülnek, melyre csiszolópasztát vagy csiszolószemcsét faggyúval, illetve kaolinnal hordanak fel.
A molinó használata:
• Tisztítás: Az olaj, zsír, fékpor, homok letisztítása történhet mosófolyadékkal vagy a Clean and Polish spray-vel és mikroszálas törlőkendővel.
• Csiszolás (ha szükséges): Történhet fíbertárcsával, tépőzáras tárcsával, lamellás koronggal, kombinált vagy vlieskoronggal. A durva karcok eltűntetésére a P100 szemcsefinomságú az ajánlott, finom karcok eltűntetésére a P180 szemcsefinomságú, a polírozás előkészítésére a P320 – P400-ig szemcsefinomságú anyag ajánlott.
• Polírozás: Nemvas fémeknél sűrűn varrott rongykorong és a barna paszta, vasfémeknél szizálkorong és a szürke paszta használandó.
• Fényezés: Nemvas fémeknél ritkán varrott, finom rongykorong és a kék paszta, vasfémeknél ritkán varrott, színes rongykorong és a rózsa paszta használata ajánlott.
• Felületkonzerválás: A polírozó paszta maradványok eltűntetése Clean and Polish spray-vel és mikroszálas törlőkendővel.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: polírkorong, polírozó korong
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Álláshirdetés
Termékajánló
ilmoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Stihl termékek