További termékeink
Főkategóriák
RÓLUNK
 
 
Az ILMO 2004 Kft. 2004-ben kezdte meg tevékenységét, kezdetben kizárólag szaniter termékek és kerámia burkolatok forgalmazásával, majd a helyi iparosok, vállalkozók, magánszemélyek igényeihez igazodva kezdett fokozatosan építőipari kisgépek forgalmazásával és bérbeadásával foglalkozni, mely mára a fő profilja.

Az újabb igényekhez igazodva, kitartó munkájának és Partnerei, Ügyfelei bizalmának köszönhetően folyamatosan fejlődött, így mára a szerszámkereskedelem egyik meghatározó piaci szereplőjévé vált.

Mindennapi tevékenységünket az alábbi folyamatok határozzák meg:
  • Gyártó és karbantartó gépek, berendezések, tartozékok és alkatrészek, megmunkáló és szerelő szerszámok, mérőeszközök és műszerek, ellenőrző és vezérlő eszközök, hegesztőanyagok, munkavédelmi felszerelések, ipari tömítő, ragasztó, karbantartó, vegyi- és segédanyagok kiskereskedelme.
  • Építőipari gépek, mély- és magasépítésnél, közműépítésnél használt berendezések, kerti, erdészeti gépek, fém és faipari kisgépek, munkaeszközök bérbeadása.
  • Gépek karbantartása, javítása, üzembe helyezése, Makita és HiKoki gépek garanciális ügyintézése, kísérő szervizszolgáltatások nyújtása.
  • Műszaki szaktanácsadás.
Ügyfeleink visszajelzései alapján legnagyobb erősségünk maximális ügyfélközpontúságunkban rejlik.
 
 
Fotógaléria
 
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Álláshirdetés
Termékajánló
ilmoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 325,66 Ft
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem